Lybech Landskab er stiftet i 2022 af by- og landskabsarkitekt MAA Trine Lybech.
Trine har over 13 års erfaring med at udvikle byer og landskaber via konstruktive og positive processer.

Lybech Landskab er baseret på en ambition om at gøre en forskel – både i skabelsen af den gode proces, det gode samarbejde, den gode arkitektur og det gode arbejdsliv.

Det tillidsbaseret samarbejde og den gode proces danner grundlag for alle projekter. Lybech Landskab er den tillidsskabende rådgiver, som samarbejdspartnere og kunder, ringer til når de har brug for hjælp. Om det så er til at få den nyeste viden indenfor biodiversitet, at skabe en god proces, eller for at få hjælp til en specifik problemstilling.

Gode projekter skabes ikke alene, men altid i samspil med kunden, borgere, interessenter og andre rådgivere. Processen er for Lybech Landskab lige så vigtigt som målet. Derfor er det vigtigt for projekterne, at der skabes gode udviklingsprocesser, så det bæredygtige projekt opstår. Inddragelse og samarbejde en stor del af fundamentet for Lybech Landskab.

I Lybech Landskab består ydelserne af fire ligestillede ben; formidling af arkitektur, proces, byplanlægning og landskab.

Fagligt har Lybech Landskab en mission om at skabe grønne byer og byrum. Lybech Landskab arbejder med fokus på genanvendelse af materialer, biodiversitet, klimatilpasning og skabelsen af robuste løsninger.

Nedenstående CV viser Trine Lybechs kompetencer og erfaringer med udviklingen af byen.

CV Trine Lybech

Kontakt

Trine Vest Lybech Madsen
trine@lybechlandskab.dk
27 12 37 13

Se desuden instragram og linkedIn for yderligere information.